Haluatko radiotoimittajaksi? Tule tekemään Hatturadiota!

mayraelRadio, Radio-ohjelmat, Toimitus, YleinenLeave a Comment

 

HattuMedia etsii toimittajia ja juontajia tekemään sisältöjä nuorten omalle nettiradiokanavalle, Hatturadioon.

Hatturadiossa pääset suunnittelemaan oman radio-ohjelman, juontamaan suoraa lähetystä oikeasta radiostudiosta sekä tekemään haastatteluja ja reportaaseja. Voit tehdä ohjelmaa yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa.

Radio-ohjelmasi voi olla tyyliltään juuri sitä, mitä sinä haluat: päivän polttaviin kysymyksiin pureutuva asiaohjelma, kevyttä ja viihdyttävää lähetysvirtaa, intohimoista urheilujournalismia tai vaikka UG-musiikin erityisohjelma – you name it! Mukaan päästäksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta radion tekemisestä, sillä kaiken oppii kyllä kokeilemalla ja harjoittelemalla.

Ilmoittaudu Hatturadion toimitukseen laittamalla sähköpostia Elinalle (elina.mayra(a)hel.fi). Kerro viestissäsi, millaista ohjelmaa haluaisit tehdä ja kenen kanssa. Kerro lisäksi, onko sinulla toiveita radio-ohjelmasi lähetysajasta.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
, 040 334 6752

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *