Carnaval Kaarela etsii dokumentoijia

mayraelYleinenLeave a Comment

Haluatko sukkuloimaan kameran kanssa keskelle värikästä karnevaalia?

Kannelmäessä järjestetään lauantaina 20. toukokuuta “vinksahtanut esityskarnevaali” Carnaval. Karnevaalikulkue on ammattitaiteilijoiden ja Kaarelan alueen asukkaiden yhteinen performanssi, johon kuka tahansa voi liittyä matkan varrelta. Värikkäiden karnevaaliasujen, veikeän karnevaalipakun, liikkeiden ja äänien sekä hauskojen sattumusten kulkue lähtee iltapäivällä liikkeelle Sitratorilta ja päätyy muutamaa tuntia myöhemmin Kannelmäen vanhalle ostoskeskukselle.

Carnavalin järjestäjät etsivät muutamaa nuorta dokumentoimaan tapahtumaansa. Toiveena olisi saada tempauksesta noin viiden minuutin mittainen videokooste, johon yhdistyisi karnevaalipäivän menoa sekä muutamia haastatteluja ja tunnelmia yhdestä karnevaalia edeltävästä työpajasta, joissa Kaarelan asukkaat pääsevät valmistamaan omia karnevaaliasusteitaan. Työpajat järjestetään Värkkäämöllä torstaina 4.5. ja maanantaina 15.5.

Mikäli sinä haluat olla mukana taltioimassa karnevaalitempausta, ilmoittaudu mukaan projektiin laittamalla viestiä Elinalle elina.mayra(a)hel.fi!

Carnavalin yhteistyökumppaneina Kaarelan alueella ovat Kulttuurisen Nuorisotyön yksikkö, Värkkäämö, Operaatio Pulssi ja Kanneltalo. Lisätietoa Carnavalin nettisivuilta ja Facebookista.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi,
 040 334 6752

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *