Hatturadio kuuluu tällä viikolla Kaupunkiradiossa – kuuntele lähetystä taajuudelta 107,4 MHz

mayraelRadio, Radio-ohjelmat, ToimitusLeave a Comment

Hatturadion tiistai-illan ohjelma lähetetään tällä viikolla poikkeuksellisesti Kaupunkiradion taajuudella Vaskivuoren lukion radiostudiosta. Kaupunkiradion lähetyksen puikoissa tullaan kuulemaan neljää Hatturadion juontajaa.

Kaupunkiradiossa tiistaina 9. toukokuuta:

RAUTAREIVIT, klo 17–18

Pidetäänkö reivit?

Hatturadion tiistai-illoista tutut kovan elektronisen musiikin soundit saapuvat Kaupunkiradioon! Studiossa juontaja Jonney vie kuulijat tällä kertaa hardstylen maailmaan. Tunnin aikana Jonneyn johdolla tutustutaan hardstylen mielenkiintoisimpiin artisteihin ja uusimpiin julkaisuihin.

PUHETTA PENKIN ALTA, klo 18–19

Epäonnistuminen, eli siis fiasko, kämmi, limbo, mahalasku tai moka. Tuntuuko, että ns. “feilaaminen” on sun erityisalaa? Fear no more! Kuuden ja seitsemän välillä kuullaan juttua siitä, kuinka mokaaminen on ehkä oikeasti ihan ok ja miten siitä pääsee yli. Huumoria, huonoa musiikkia ja imeliä aforismeja jatkuvasta banaanipotkuilusta – koska kenelle sitä ei muka satu?

Juontajana aiheesta änkyttämässä Papu, joka antaa megamokaajana mustan huumorin kosketuksen ahdistavaan aiheeseen.

ATM, klo 19–20

Hatturadiolaisten viimeisellä tunnilla luodaan vilkaisu siihen, mitä maailmassa tapahtuu at the moment. Mistä nuoret puhuvat, mistä keskustellaan juuri nyt? Suorasanaisen ja pohtivan ATM:n keskustelua johtavat Yasmin ja Ida.
 

Kaupunkiradio kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 107,4 MHz sekä netissä Kaupunkiradio.fi-sivustolla. Kanavan ohjelmiston tuottavat yhteistyössä Laajasalon opiston, Metropolia ammattikorkeakoulun, Vaskivuoren lukion ja Kallion lukion opiskelijat sekä Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen hatturadiolaiset. Tällä viikolla ohjelmasta vastaavat Vaskivuoren ja Kallion lukiot sekä Hatturadion nuoret.

Kaupunkiradion menoa voit seurata somessa #kaupunkiradio.

Kaupunkiradio Facebookissa
Instagram: @kaupunkiradio
Twitter: @kaupunkiradio

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *