Rovaniemen Art Moves lähestyy – tänä vuonna Movesiin osallistui ennätykselliset 600 nuorten tanssiryhmää

mayraelLoistefestari, Tapahtumat, Toimitus, VideoLeave a Comment

Kahden viikon päästä Rovaniemellä nähdään upea kattaus suomalaisten nuorten tanssiosaamista, kun valtakunnallinen nuorten tanssitapahtuma Art Moves saapuu kaupunkiin.

Nuori kulttuuri -säätiön järjestämä Art Moves toimii loppuhuipennuksena alueellisille Moves-tapahtumille, joita on järjestetty talven ja kevään aikana ympäri Suomen. Alueellisissa tapahtumissa on nautittu nuorten tanssijoiden esityksistä sekä valikoitu jokaiselta alueelta edustus valtakunnalliseen tapahtumaan.

Tänä vuonna 20 alueellisessa tapahtumassa oli mukana ennätysmäärä nuoria. Edellisellä kerralla kolme vuotta sitten Movesin aluetapahtumiin osallistui 500 tanssiryhmää, ja tänä vuonna ryhmien lukumäärä on kasvanut sadalla.

– Tanssi on kokenut tämmösen mahtavan buustin vaan ja nuoriso innostuu enemmän joraamaan, iloitsee Art Movesin taiteellinen johtaja Marko Keränen.

HattuMedia tapasi Markon sekä Nuori kulttuuri -säätiön toiminnanjohtajan Sari Rehéllin maaliskuussa järjestetyssä Loistegaalassa. Gaalassa nähtiin parhaita paloja pääkaupunkiseudun Moves-aluetapahtumasta eli Loistefestivaalista sekä paljastettiin, ketkä lähtevät edustamaan Helsinkiä, Espoota ja Vantaata Rovaniemelle.

Katso alla olevasta videosta, mitä mieltä Marko ja Sari olivat Loistegaalan annista ja millaisia ohjeita he lähettävät Rovaniemelle saapuville tanssiryhmille!

 

Loistefestarin tunnelmiin voit palata HattuMedian koosteiden avulla:

 

Art Moves -tapahtuma järjestetään Rovaniemellä 26.–28.5.2017.

 

Lisätietoa:

Art Moves- tapahtuman nettisivut

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *