Hatturadiossa tällä viikolla: Puhetta penkin alta aloittaa ja Hapen Sankarit ottavat radion haltuun

mayraelRadio, Radio-ohjelmatLeave a Comment

Hatturadion tiistai-illan tarjonta täydentyy tällä viikolla uudella ohjelmalla. Jatkossa kuuden ja seitsemän välillä kuullaan ohjelmaa nimeltä “Puhetta penkin alta”, jossa käsitellään vaikeita ja noloja tilanteita monenlaisista näkökulmista.

“Epäonnistuminen, eli siis fiasko, kämmi, limbo, mahalasku tai moka. Tuntuuko, että ns. “feilaaminen” on sun erityisalaa? Fear no more! Kuuden ja seitsemän välillä kuullaan juttua siitä, kuinka mokaaminen on ehkä oikeasti ihan ok ja miten siitä pääsee yli. Huumoria, huonoa musiikkia ja imeliä aforismeja jatkuvasta banaanipotkuilusta – koska kenelle sitä ei muka satu?

Juontajana aiheesta änkyttämässä Papu, joka antaa megamokaajana mustan huumorin kosketuksen ahdistavaan aiheeseen. Aiheena tänään epäonnistumisista palautuminen. Tune in!”

Puhetta penkin alta -ohjelman ensimmäinen jakso kuultiin viikko sitten Kaupunkiradion taajuudella. Jatkossa ohjelman jaksot tullaan julkaisemaan myös podcasteina suoran lähetyksen jälkeen.

Hatturadion tiistain ohjelmistoon kuuluvat lisäksi klo 17–18 tuleva elektroniseen musiikkiin keskittyvä Reiviradio sekä klo 19–20 kuuluva Niilo Helminen show.

Sankarit valloittavat radion

Keskiviikkoiltana Hatturadiossa on luvassa erikoisohjelmaa, kun Hapen Sankarit-toiminnan kauden päätösiltaa juhlistetaan suoralla radiolähetyksellä.

Illan aikana sankarinuoret pääsevät ensikertaa kokeilemaan radiojuontamista sekä soittamaan radiossa omia lempikappaleitaan. Lähetyksen teemana on kesä, ja ohjelman aikana ääneen pääsevät useat eri juontajat. Viikoittain Hapessa kokoontuvaan Sankarit-ryhmään kuuluu eri tavoin vammaisia 15–29-vuotiaita nuoria.

Sankareiden radio-ohjelma käynnistyy keskiviikkona 17. toukokuuta kello 18 ja jatkuu niin pitkään kuin juttua riittää. Sankarit-radiota kuten muutakin Hatturadion ohjelmaa pääset kuuntelemaan näiden sivujen sivubannerista löytyvän linkin kautta tai Livetaajuus.fi-sivustolla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *