Musatoimittajien kevätkausi päättyy tänään – kerro meille toiveesi syksyn toiminnasta!

mayraelYleinenLeave a Comment

HattuMedian musiikkitoimittajaryhmä kokoontuu tänään keskiviikkona viimeistä kertaa ennen kesälomaa. Kevätkauden viimeisessä tapaamisessa toimittajat pääsevät esittelemään kollegoilleen, mitä kaikkea tänä keväänä on saatu aikaan sekä suunnittelemaan HattuMedian tulevan syksyn toimintaa.

Talven ja kevään aikana HattuMedian musiikkitoimittajat ovat tehneet juttuja mm. Emma-gaalasta, Tiisu-yhtyeen levynjulkkarikeikalta sekä pääkaupunkiseudun Rock Academyn järjestämistä tapahtumista. Juttukeikkojen lisäksi musiikkitoimittajat ovat kokoontuneet 2–4 viikon välein järjestettäviin tapaamisiin, joiden ohjelmana on ollut mm. vierailu YleX:n uuden musiikin toimituksessa, tutustuminen Universal Music Finland -levy-yhtiöön sekä toimitttaja-juontaja Heta Hyttisen pitämä luento alalla toimimisesta.

Musatoimittajien tekemät haastattelut ja reportaasit pyörähtävät käyntiin toimintakeskus Hapen kolmannessa kerroksessa keskiviikkona 24.5. kello 17. Mukaan katsomaan ja ideoimaan ovat tervetulleita sekä vanhat että uudet, aktiiviset ja passiiviset hattumedialaiset. Paikan päällä on tiedossa pientä purtavaa.

Mikäli et pääse paikalle, voit lähettää ideasi ja palautteesi myös sähköpostilla elina.mayra(a)hel.fi.

 

Lisätietoja:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
 040 334 6752

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *