K-pop World tuo eteläkorealaisen popmusiikin Hatturadioon

mayraelRadio, Radio-ohjelmat, ToimitusLeave a Comment

Hatturadiossa aloittaa tänään uusi eteläkorealaisen popmusiikin erikoisohjelma K-pop World.

K-pop-teema kattaa sekä lähetyksen musiikkivalinnat että puheenaiheet. Viikottain kuultavassa ohjelmassa puhutaan K-popista sekä arvostellaan uusimmat K-pop-biisit. Tänään keskiviikkona kuultavassa ensimmäisessä jaksossa keskustellaan mm. K-pop-idoleiden comebackeista ja ryhmien eroamisista sekä kuunnellaan K-poppia aina uutuuksista vanhoihin hitteihin. Ohjelmaa luotsaavat Hatturadion uunituoreet juontajat Henna ja Rosa.

K-pop Worldia kuullaan jatkossa keskiviikkoihin kello 18–19. Hatturadion ohjelmistoon kuuluvat K-pop Worldin lisäksi tiistai-iltaisin kello 17–20 lähetettävät Reiviradio, Puhetta penkin alta sekä Niilo Helminen Show.

Hatturadio kuuluu
vielä kesäkuun ajan

Nuorten ohjelmia kuullaan Hatturadiossa vielä kesäkuun ajan ennen HattuMedian siirtymistä kesälomalle. Mikäli sinä haluat tehdä omaa radio-ohjelmaasi vielä ennen heinäkuun lomia, voit ilmoittautua radion tekijäksi vaikka heti.

 

Lisätietoja:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
, 040 334 6752

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *