Helsinki Freedom Records julkaisi uutta musiikkia – kuuntele Sireenin Likast täältä!

mayraelBänditLeave a Comment

Helsinki Freedom Records on julkaissut Sireenin uuden singlen Likast.

Sireeni on 17-vuotias Nurmijärveltä ponnistava rap-artisti. Nuoresta iästään huolimatta Sireeni on lyhyen uransa aikana jo muun muassa kilpaillut räpin SM-kisoissa sekä räpännyt samalla kappaleella suomirapkonkari Kalen (ent. Steen1) kanssa.

Sireeni on äänittänyt musiikkia Helsinki Freedom Records -studiolla pari vuotta. Helsinki Freedom Records on Helsingin kaupungille kuuluva pehmeiden arvojen levy-yhteisö, jonka tarkoituksena on mahdollistaa nuorille musiikinteko ammattimaisessa ympäristössä ja toimia ponnahduslautana nuorten musiikkiuralla.

Sireenin ensimmäinen virallinen julkaisu oli Sirkus-single, joka julkaistiin Helsinki Freedom Recordsin tytär-labelin Unity Soundsin kautta kesällä 2016.

Likast julkaistiin Helsinki Freedom Recordsin kautta 31.5. Tummansävyisestä trap-vaikutteisesta biitistä vastaa kovassa nosteessa oleva helsinkiläinen tuottaja MVAbeats. Sireeni säväyttää biisillä monipuolisuudellaan ja näyttää taitojaan niin usean eri rap-flown kuin melodisemman laulurapinkin osaajana. Singleen kuvattiin myös musiikkivideo, joka on cntrlvisionin käsialaa.

Laittakaa nimi korvan taakse, sillä Sireeni on tullut jäädäkseen!

 

Kuuntele Likast Spotifyssa

 

Helsinki Freedom Records ja HattuMedia ovat molemmat Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämää toimintaa nuorten toimintakeskus Hapessa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *