HattuMedia siirtyy hiljalleen kesätauolle – radiota tehdään vielä tämän kuun ajan

mayraelYleinenLeave a Comment

Toimintakeskus Happi siirtyi tämän viikon alussa kesäaukioloaikoihin. 5.6.–10.8.2017 välisenä aikana Happi on avoinna arkisin kello 8:30–16:00.

Kesä vaikuttaa myös HattuMedian toimintaan. HattuMedian ja Studio 1:n kuvauskalusto sekä editointikoneet ovat kesäkuun ajan kiinnitettyinä kulttuurisen nuorisotyön yksikön kesäprojekteihin, minkä vuoksi emme pysty tarjoamaan editointitilojamme tai lainaamaan kalustoamme muuhun käyttöön. Sen sijaan Hatturadioon tehdään ohjelmaa vielä kesäkuun ajan.

HattuMedian ja Studio 1:n henkilökunta siirtyy kesälomalle heinäkuun alussa ja palaa takaisin elokuussa, jolloin toiminta käynnistetään viikon mittaisella Happi Kino -lyhytelokuvatyöpajalla. Muusta syksyn toiminnasta informoimme lomien jälkeen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *