“Matin ja Tepon poika” Oskari Ruohonen Hatturadion tentissä – kuuntele haastattelu täältä!

mayraelRadio, Radio-ohjelmatLeave a Comment

Aiemmin mm. Traffic Island- ja Yornalist-yhtyeissä laulanut tuore sooloartisti Oskari Ruohonen vieraili vastikään Hatturadion Niilo Helmisen haastattelussa. Oskari Ruohosen debyyttisinkku “Mitä se sua haittaa” on saanut huomiota muun muassa Anssi Kelalta, joka hehkutti kappaleen liveversiota omalla Facebook-sivullaan.

Helsingin Nosturissa toukokuun lopulla nauhoitetussa haastattelussa Ruohonen kertoo, minkälainen musiikki on ollut hänelle itselleen tärkeää lapsuudessa ja nuoruudessa sekä minkälaista tukea hän on muusikkoperheen kasvattina saanut esimerkiksi Matilta ja Tepolta – joista viimeksi mainittu on siis Oskarin isä.

Oskari Ruohosen haastattelu kuultiin Hatturadion Niilo Helminen Show’ssa 30. toukokuuta. Nyt voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan Hattumedian Soundcloudista!

 

Niilo Helminen Show’sta voit nauttia Hatturadiossa tiistaisin klo 19–20. Kevätkauden viimeinen jakso kuullaan tiistaina 27. kesäkuuta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *