Hatturadiossa kevätkauden viimeinen viikko – tänään äänessä Munstadin kesätoimittajat!

mayraelRadio, Radio-ohjelmat, YleinenLeave a Comment

Hatturadiossa on tällä viikolla luvassa viimeinen lähetysviikko ennen kesätaukoa.

Viimeisen viikon ohjelma käynnistyy tänään erikoisohjemalla, jota luotsaavat Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden kesätoimittajat Viivi Vakula ja Alina Heikkilä. Kesäkuun ajan Munstadi.fi-sivustolle juttuja tehneet Viivi ja Alina käyvät lähetyksessä läpi omia kokemuksiaan kesätöistä sekä päästävät ääneen myös muita Helsingin kaupungin kesätyöntekijöitä. Mukana on lisäksi hyvää fiilistä, menevää musiikkia ja toimittajien vinkit ensi vuoden työnhakuun!

Viivin ja Alinan juontama lähetys kuullaan Hatturadiossa tänään maanantaina klo 16–17.

Tiistaina K-poppia ja kevään hittejä

Hatturadion keskiviikon ohjelmistoon kuuluva korealaisen musiikin erikoisohjelma K-pop World kuullaan tällä viikolla poikkeuksellisesti jo tiistaina. Kevätkauden viimeisessä jaksossa juontajat Henna Kolehmainen ja Rosa Hindell nostavat esille vähemmän tunnettuja k-popryhmiä ja -artisteja. K-pop World kuullaan Hatturadiossa kello 18–19.

Niilo Helminen Show‘ssa sen sijaan fiilistellään menneen kevään tykeimpiä biisejä sekä soitetaan uutta musaa kesän 2017 parhaimmilta festariakteilta. Kesälaitumille kirmataan mm. uusien The Xx- ja Kodaline-biisien tahdissa. NHS’sta nautitaan Hatturadiossa tiistaina klo 19–20.

Hatturadiota voit kuunnella Livetaajuus.fi-sivuston kautta.

 

Hatturadion juontajat palaavat ääneen elo-syyskuussa radion kesätauon jälkeen. Mikäli sinä haluat tehdä omaa ohjelmaasi Hatturadioon ensi syksynä, voit ilmoittautua mukaan vaikka jo nyt! Radion tekijäksi pääset laittamalla viestiä Elinalle (elina.mayra(a)hel.fi). 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *