HattuMedia lomailee heinäkuun – syksyllä ohjelmassa mm. lyhärileiri ja Korkeasaaren keikka

mayraelRadio, Tapahtumat, Toimitus, Video, YleinenLeave a Comment

 

HattuMedian toimitus hiljenee kesän viettoon 1. heinäkuuta alkaen.

HattuMedian ja Studio 1:n henkilökunta palaa takaisin töihin elokuun alussa, jolloin aloitamme toimintamme viikon mittaisella Happi Kino -lyhytelokuvatyöpajalla. Ilmoittautuminen Happi Kinoon on käynnissä parhaillaan, ja mukaan mahtuu vielä niin näyttelijöitä, kuvaajia, ohjaajia kuin äänittäjiäkin.

Syyskuussa Korkeasaareen

HattuMedian toimituksen syyskausi käynnistyy Korkeasaaren Kissojen öistä, joita vietetään 1. ja 8. syyskuuta. Tapahtumatoimituksen ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 16. elokuuta. Lisätietoa Kissojen öiden tapahtumatoimituksesta löydät jo nyt harrastushausta sekä myöhemmin kesällä HattuMedian verkkosivuilta ja somekanavista.

Mikäli haluat ehdottomasti mukaan Kissojen yön tapahtumatoimitukseen, voit ilmoittautua mukaan vaikka jo heti laittamalla viestiä Elinalle (elina.mayra(a)hel.fi).

Taiteiden yönä Lapinlahteen

Elokuussa HattuMedia on mukana myös Lapinlahden Lähteen Taiteiden yön tapahtumassa.

Lapinlahden vanhan sairaalan ympäristössä nähdään torstaina 24.8. nuorten tekemää taidetta siitä, mistä heidän on syystä tai toisesta vaikeaa puhua muille. Mistä sinä et puhu -teema näkyy taiteiden yönä mm. teatterin, kuvataiteen, tanssin, lyhytelokuvien ja kuunnelmien muodossa. HattuMedia tuo tapahtumaan nuorten tekemiä kuunnelmia ja lyhytelokuvia sekä osallistuu tapahtuman taltiointiin.

Lisätietoa Taiteiden yön tapahtumasta tulee näille sivuille sekä HattuMedian somekanaviin myöhemmin kesällä.

Mediaklubeja ja toimituskokouksia

Syksyllä HattuMedian ja Studio 1:n tiloissa tullaan järjestämään mm. toimituskokouksia ja mediaklubeja, joissa sekä aloittelijat että jo edistyneet median harrastajat pääsevät kehittämään taitojaan. Syksyllä pääset treenaamaan halutessasi niin toimittamisen, kuvaamisen, monikamerataltioinnin, editoinnin kuin radiojuontamisenkin kykyjäsi! HattuMedian toimintaan voivat osallistua kaikki 15–25-vuotiaat nuoret.

Tiedotamme syksyn aikataulusta tarkemmin elo-syyskuun taitteessa. Parhaiten pysyt kartalla HattuMedian toiminnasta seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa.

HattuMedian väki toivottaa ihanaa kesää!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *