HattuMedia suuntaa Kissojen öihin – Lähde toimittajaksi Korkeasaareen!

mayraelRadio, Tapahtumat, Toimitus, VideoLeave a Comment

 

Mitä eläimiä Korkeasaaressa asuu? Kuinka saaren eläimiä hoidetaan, mitä ja milloin ne syövät ja miten taataan se, että eläinten arki on virikkeellistä ja mukavaa? Entä ketä ovat saaressa työskentelevät ihmiset ja mistä heidän arkensa koostuu? Lähde ottamaan selvää!

Korkeasaaren suositut Kissojen yöt järjestetään tänä vuonna perjantaina 1. syyskuuta sekä viikkoa myöhemmin, perjantaina 8. syyskuuta klo 16–24. HattuMedian toimitus suuntaa paikan päälle raportoimaan tapahtumien kulusta sekä kaivamaan just sulle tietoa siitä, millaista elämä Korkeasaaressa on.

Etsimme tapahtumatoimitustiimiimme innokkaita haastattelijoita, kuvaajia, somettajia ja editoijia, jotka ovat valmiita sukeltamaan Korkeasaaren meininkiin. Voit osallistua joko toiseen tai molempiin Kissojen öistä. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta median tekemisestä, sillä me autamme sinut alkuun!

Toimitustiimin ensimmäinen suunnittelutapaaminen järjestetään keskiviikkona 16. elokuuta kello 17 alkaen Korkeasaaressa. Lisätietoa paikasta ja paikalle saapumisesta saat lähempänä tapahtumaa.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
, 040 334 6752

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *