Tule Loistefestareille tekemään mediaa!

Eevi SavolainenYleinenLeave a Comment

HattuMedia etsii Loistefestarin tapahtumatoimitukseen tekijöitä! Olitpa aloitteleva tai kokenut, kuvaaja tai haastattelija, kaipaamme sinua joukkoomme! HattuMedian tapahtumatoimitus valtaa Loistefestarit lauantaina 24. ja sunnuntaina 25.3. Kulttuuriareena Gloriassa. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta median tekemisestä. Mukaan voi ilmoittautua Eevi Savolaiselle sähköpostilla eevi.savolainen(a)hel.fi.

Toimituksen ennakkotapaaminen järjestetään keskiviikkona 14.3. klo 17-20 Nuorten toimintakeskus Hapessa, HattuMedian tiloissa 3. kerroksessa. Toimitukseen voi osallistua, vaikket ennakkotapaamiseen pääsisikään.

Oletko palavasti mielipiteitä täynnä ja musiikin kaikkiruokainen harrastaja? Hae Loistefestareiden musiikkikriitikoksi!

Musiikkikriitikot kiertävät lauantaina 24.3. ja sunnuntaina 25.3.2018 pääkaupunkiseudun Loistefestareiden aluekatselmuspaikat (Vernissa, Gloria, Kannusali) ja dokumentoivat sekä arvioivat sovitulla tavalla viikonlopun aluekatselmuksia. Musiikkikriitikot myös päivittävät tapahtuman sosiaalisen median kanavia viikonlopun aikana.
Lisäksi he valitsevat yhden ryhmän esiintymään Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävään Loistegaalaan 28.3. sekä edustamaan pääkaupunkiseutua valtakunnalliseen Sounds -musiikkitapahtumaan Mikkeliin toukokuussa. Musiikkikriitikoiden ennakkotapaaminen järjestetään tiistaina 20.3. Nuorten toimintakeskus Hapessa klo 17-20.

Lähetä hakemuksesi Eevi Savolaiselle sähköpostilla eevi.savolainen@hel.fi. Kerro hakemuksessa nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja perustele, miksi juuri sinun pitäisi päästä Loistefestareiden musiikkikriitikoksi. Loistefestari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa esiintyy vuonna 2018 yli kuusisataa nuorta musiikinharrastajaa. Hakuaika päättyy torstaina 15.3.2018. Lisätietoja Loistefestarista http://loiste.munstadi.fi/

Musiikkikriitikoksi voi hakea 13-25 -vuotiaat pääkaupunkiseutulaiset (Helsinki, Espoo, Vantaa) nuoret. Aikaisempaa kokemusta toimittajuudesta ei vaadita.
Valitut musiikkikriitikot saavat viikonlopun työskentelystä palkinnoksi kokemusta, elämyksiä ja Tiketin lahjakortin.

Lisätietoja

Eevi Savolainen
Mediatuottaja
040-3346752
eevi.savolainen@hel.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *