HattuMedia hakee biisejä musiikkivideotuotantoa varten!

Eevi SavolainenYleinenLeave a Comment

Lähetä kappaleesi!

Onko sinulla biisi, johon haluaisit musiikkivideon, mutta tekijät puuttuu? HattuMedia työstää käsikirjoituksesta julkaisuun musiikkivideon toukokuun aikana ja hakee nyt biisejä musiikkivideotuotantoa varten!

Lähetä biisisi sähköpostilla viimeistään maanantaina 30.4.osoitteeseen hattumediatoimitus(a)gmail.com. Kerrothan sähköpostissa itsestäsi/ yhtyeestä ja jos sinulla/ teillä on alustavia suunnitelmia musiikkivideoon liittyen. Kuuntelemme kaikki lähetetyt kappaleet 2.5. toimituskokouksessa, jonka jälkeen biisejä lähettäneisiin ollaan yhteydessä.

Haluatko mukaan tuotantoon?

Mukaan tuotantoon voit ilmoittautua ilmestymällä paikalle toimituskokoukseen (Nuorten toimintakeskus Happi, HattuMedian tilat 3. krs) keskiviikkona 2.5. klo 17-20. Voit myös ilmoittautua Eeville tai Reijolle suoraan.

Olethan 15-29 -vuotias, sinulla on palava halu oppia ja olla mukana tai sinulla voi jopa olla aikaisempaa kokemusta mediatuotannosta!

Lisätietoja

Eevi Savolainen
Mediatuottaja
040 334 6752

Reijo Jumppanen
Mediatuottaja
041 512 1793

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *