Musiikkitoimittajat

Hae musiikkitoimittajaksi!

HattuMedian musiikkitoimittajat sukkuloivat tapahtumissa, keikoilla ja backstageilla haastattelemassa artisteja ja tekemässä monenlaisia radio- ja videojuttuja HattuMedian julkaisukanaville.

Juttukeikoilla käymisen lisäksi musatoimittajat pääsevät osallistumaan koulutuksiin, joissa syvennetään toimittajian taitoja. Koulutuksissa käydään läpi muun muassa hyvän haastattelun rakentamista, kuvaus- ja äänityskaluston käyttöä sekä somen roolia valmiin jutun julkaisemisessa. Kouluttajina toimivat HattuMedian ohjaajat sekä vierailevat media-alan ammattilaiset. HattuMedia järjestää musatoimittajille myös tutustumiskäyntejä toimituksiin ja mediataloihin.

Musiikkitoimittajien koulutukset ovat avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toimittamisesta. Mikäli haluat mukaan HattuMedian toimitukseen, ole yhteydessä ohjaajiin (yhteystiedot alla), niin kerromme lisää mahdollisuuksistasi osallistua! Mukaan päästäksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta toimittamisesta tai videoiden tekemisestä – into tekemiseen ratkaisee!

 

Lisätietoja:

Eevi Savolainen, mediatuottaja
etunimi.sukunimi@hel.fi, 040 334 6752

Reijo Jumppanen, mediatuottaja
etunimi.sukunimi@hel.fi 
041 512 1793