Kuuntele radiota klikkaamalla tästä!

MAROKKOLAINEN MINTTUTEEHETKI

TIistaisin klo 17.00–18.00

 

Amir ja ystävät istahtavat marokkolaisen minttuteen äärelle tiistaisin puoli viideltä. Ohjelmassa kuulet yleistä höpöttelyä sekä hienoimmat klassikot Amirin laajasta CD-kokoelmasta. Tämä ohjelma on juuri sinulle, mikäli olet retrohenkinen ja kaipaat kuunneltavaa arkisten asioiden äärelle. Amirille voi myös ehdottaa puheenaiheita ja kappaleita!

 

KESKEN

Keskiviikkoisin klo 17.00–18.00 (parittomat viikot)

 

Kesken on pohtiva, kantaaottava ja kyseenalaistava keskusteluohjelma. Ohjelmassa myönnetään, että maailma, ihminen ja yhteiskunta ovat kaikkine tabuineen ja ongelmineen kesken. Lähetyksissä Venla pohtii keskeneräisyyttä yksilön kokemusten ja suurempien näkökulmien pohjalta yhdessä vieraidensa kanssa.

Kesken-ohjelman jaksot tulevat jälkikäteen kuunneltaviksi Hatturadion on demand -osastolle.

 

VIIKON HITIT

Keskiviikkoisin klo 17.00–18.00 (parilliset viikot, maaliskuusta alkaen)

 

Viikon hitit -ohjelmassa pureudutaan tämän hetken kovimpiin biiseihin sekä kotimaisen että ulkomaisen musiikin saralla. Niilon juontamassa ohjelmassa ei vanhaa haikailla, vaan kuljetaan ketterästi matkalle kohti musamaailman uusia soundeja ja juttuja.

 

NORA JA SOMETTAJAT

Keskiviikkoisin klo 18.00–19.00 (14.2. alkaen)

 

Miten unelmia jahdataan ja saadaan myös kiinni? Tähän pureutuu Nora ja tubettajat!

Tubettaminen on kasvanut viime vuosina valtavaksi ilmiöksi. Sen takana on rohkeita ihmisiä, jotka jakavat elämäänsä avoimesti. Nora ja tubettajat -sarjan jokaisessa jaksossa vieraaksi saapuu yksi tubettaja, jonka elämään ja ajatuksiin syvennytään tunnin mittaisen syvähaastattelun ajaksi. Syksyn vieraita ovat mm. Kaisambu, Linda Ekhroth, Eino Nurmisto ja Papananaama.

Kaikki Nora ja tubettajat -sarjan jaksot ovat jälkikäteen kuunneltavissa Hatturadion on demand -osiossa.

 

 

SELEKTRONISET

Torstaisin klo 19.00–20.00

 

Selektroniset on elektronisen musiikin ohjelmien pelastaja, palomies ja mutsi. Ja jos ei sulla oo mutsia, niin nyt sulla on.

SELEKTRONISET – the game changer!
SELEKTRONISET – mutsis lempiohjelma ja (faijas myös)
SELEKTRONISET – 5/5

Juontajana Rudolf.

 

ELÄMÄNTILANTEESSA

Perjantaisin klo 14.00-15.00

Ohjelmatiedot ja -kuva tulossa

 

K-POP WORLD

Perjantaisin klo 17.00–18.00

 

K-pop World on eteläkorealaisen musiikin erikoisohjelma, jossa Henna ja Rosa syventyvät k-poppiin sekä puheenaiheissaan että biisivalinnoissaan.

Jo viime keväänä Hatturadiossa aloittanut ohjelma suuntaa toisella kaudellaan yhä syvemmälle K-popin pariin puimalla mm. korealaisia levy-yhtiöitä ja sitä, kuinka artisteja niissä kohdellaan. Luvassa on myös vieraita mm. tänä vuonna järjestetystä K-pop dance cover competition -tapahtumasta.

 

 

AJATUKSIA MAAILMALTA

Perjantaisin klo 19–20

 

Ajatuksia maailmalta nostaa esiin asioita, jotka koskettavat meitä kaikkia lähellä ja kaukaa. Vietä hetki Israan kanssa, tutustu nuoren irakilaisnaisen näkemyksiin. Ohjelman kieli on arabia.

معكم اسراء اسماعيل في بث مباشر عبر اذاعة هاتو راديو مساء يوم الثلاثاء الساعة 18.30 من كل اسبوع … في برنامج يناقش قضايا مختلفة من الحياة …. ننطلق معنا … نناقش معا … نفكر من جديد.